Sonja List

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Waarom Sonja

Mijn jarenlange ervaring als P&O-adviseur en loopbaanbegeleider / coach maken mij tot een invoelende begeleider die tevens in staat is om, waar nodig, eerlijk en confronterend te zijn. Mijn aanpak is steeds positief geladen, praktisch en gericht op het resultaat.

We weten het allemaal. Maar door onze dagelijkse bezigheden staan we niet altijd stil bij wie we zijn, wat we kunnen en wat we willen. Deze informatie in het bewustzijn brengen is een belangrijk item tijdens de trajecten.

We gaan op zoek naar jouw wensen en enthousiasme. We gaan werken aan de realisatie van jouw wensen. Samen zullen we jouw verhaal sterker maken zodanig dat je jezelf kort en krachtig en met al je kwaliteiten en enthousiasme kunt presenteren. Dan kan het bijna niet anders of het is aansprekend voor toekomstige werkgevers en/of opdrachtgevers. Bijkomend voordeel is dat je alle acties die je onderneemt sneller neemt als je dit doet vanuit je enthousiasme. Kortom, je bent sneller bij het werk dat bij je past als je je enthousiasme weet in te zetten.

Sonja List - Oetewalerstraat 12-1 - 1093 JR Amsterdam - KvK 012345678 - 06-16148484